Chat with us, powered by LiveChat

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay JCB American Express Diners ViaBill

Guide

5 GODE RÅD TIL DIG DER SKAL PÅ SÆSON 

 

1: Vælg den rigtige støvle.

  -   Dine skistøvler bliver forhåbentlig din nye bedste ven:) Det tager tid og ekspertise at finde de rigtige skistøvler til præcis dine fødder. Vi har i Skibutikken 16 års erfaring og landets største udvalg.

 

2: Hvilke ski skal jeg vælge.

 -   Der er mange muligheder, bredde, GS, SL eller allmountain. Igennem grundig analyse af dit skiløb finder vi de rigtige ski.

 

3: Goggles og skihjelm.

 -   Dette er en jungle og ekstremt vigtigt at man får prøvet mange forskellige. Det SKAL passe sammen. Vi står klar til at guide dig igennem de forskellige valg af linser og sikkerhedsudstyr til hjelme.

 

4: Undertøj og strømper

-   Hvor mange sæt skal jeg have med? Her er "lidt men godt" den rigtige vej at gå. Vælg undertøj og strømper i høj kvalitet, så du kan nøjes med 2 - 3 sæt. 

 

5: Hvordan får jeg pakket et 1/2 år ned i en taske.

-   Det simple svar er her: The Djarw snowroller fra Douchebag. Her må du ikke vælge en billig kopi. Din rejsetaske skal kunne klare en hård behandling, og der er der kun en taske der kan:) Vi har Europas bedste pris på The Djarv snowroller i sort.

 

OG VIGTIGST AF ALT

 

Kig ind i butikken hvor vi vil stå klar til at hjælpe jer. Vi kan med sikkerhed matche og ofte forbedre de priser i har fået på diverse guideaftener.

Vi sikrer at du kommer afsted med det helt rigtige udstyr til den rigtige pris

 

Kontakt Jesper for åbning på tlf: 27110047

Går i et par stykke sammen åbner vi gerne en aften udenfor normal åbningstid