Chat with us, powered by LiveChat

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay JCB American Express Diners ViaBill

Om os

 

Skibutikken drives af Anders Møller og Jesper Laustsen. Vi er begge store ski- og snowboardentusiaster, der har stor viden og erfaring inden for branchen. Vores rejse startede i en lille kælder i Silkeborg. I starten arbejde vi kun halv tid med Skibutikken, men med hastige skridt vækstede vi, hvilket gjorde at vi måtte ændre taktik. Derfor åbnede vi i tiden herefter vores nuværende butik - som nu har vores fulde opmærksomhed. 

Du vil altid blive mødt med et stort smil på læben, når du kommer indenfor hos os. Vi bruger ekstra god tid på alle vores kunder, så du er sikker på at komme herfra med det rette udstyr. Vi ved, at personlig kontakt har stor værdi. God service og professionel rådgivning går hånd i hånd. Derfor kan du altid forvente et højt serviceniveau, uanset om du handler i vores butik i Silkeborg eller på webshoppen. Vi byder altid på en varm kop kaffe, når vi skal snakke om dine behov. 

 

Herudover bestræber vi os på at have Danmarks bedste priser på alt inden for skitøj og skiudstyr i højeste kvalitet. Grunden til at vi kan være de billigste i Danmark på mærkevare, skyldes at vi prismatcher med andre danske butikker. 

Vi glæder os til at se dig!